Avem in portofoliu solutii de iluminat economice si LED, distribuind o varietate extrem de mare de solutii casnice si industriale de iluminat, echipate cu becuri sau paneluri led la materiale industriale ca stalpi stradali, cabluri de joasa si medie tensiune, tablouri, automatizari si solutii paratraznete.
Va oferim solutia potrivita pentru casa sau afacerea dumneavoastra in raportul ideal pentru bugetul dorit, care sa corespunda cu cerintele proiectului..

Pe divizia de scule elctrice  am dezvoltat un parteneriat de distributie zonala cu 

Save

Save

Save

scule electrice profesionale
Flex Einhell
Drujbe Einhell
Einhell Power X Change

Electrocasnicele Albatros, Samus, Zilan sunt o importana aditie in portofoliul nostru, care cuprinde produsele de rulaj din sezonul rece si gama de masini de spalat casnice, aspiratoare si multe altele.

Producatorii autohtoni Ruris, Tricomserv si Micul Padurar  moto utilaje si  game complete de masini pentru gradina si industria agroalimentara  completeaza protofoliul companiei cu alte sute de produse cu un raport excelent pret-calitate, in special persoanel juridice care revand aceste produse.

Drujbe DAC
Hidrofoare si pompe

În piața rezidențială și cea de construcții, dumneavoastră, electricienii, sunteți o parte integrantă a parteneriatului pe care dorim să îl construim cu clienții, oferind beneficii tuturor părților implicate. Fiind partenerul dumneavoastră profesional înseamnă să vă facilităm achiziția și instalarea produselor noastre.

 Facem acest lucru prin:
– Asigurarea că produsele noastre sunt disponibile în apropierea dumneavoastră
– Oferirea de produse ce respectă toate normele de instalare în vigoare
– Transmiterea de informații periodice despre schimbările produse în gamele noastre
– Furnizarea de documentații tehnice, ghiduri de instalare și software

Valori
– sprijinim iluminatul eficient si grija fata de mediu.
– implicare in colectarea si reciclarea deseurilor DEEE
– angajamentul nostru principal, acela de a oferi clientilor produse noi de cea mai buna calitate in mod constant in game si branduri variate, a dus la îmbogatirea portofoliului de companii pentru care societatea noastra este distribuitor sau partener autorizat.

Cui se adreseaza MOLDENERG DISTRIBUTION ?
Depozite de materiale electrice si de constructii
Magazine de produse electrice
Retele de magazine
Instalatori si bransatori ANRE
Productie (pentru activitatea de mentenanta)
Persoane care vor sa isi achizitioneze materiale pentru constructia unei case/apartament la pret de discounter
Firme specializate (produsctie publicitate), lucrari speciale
Segmentul industrial

Va oferim:
10.000 de produse disponibile permanent în depozitul nostru. Nomenclatorul de repere cuprinde toata gama de produse din domeniul electric si a sculelor si dispozitivelor electrice.
Se acorda discountui in functie de rulaje si promotiile in derulare.
Depozitele si firme specialite in instalatii electrice,cat si a celor care au proiecte si acumuleaza comenzi constante prin fidelizare vor avea acces la preturi si oferte personalizate.

Save